En Lille Podcast

I vores "lille podcast" opdaterer vi dig på SoMe trends og giver dig tips og tricks til at optimere dit indhold. Om det så er til din virksomhed, egen profil eller noget helt tredje.

Mathilde Muus, Radiovært

Mathias Poulsen, Content Specialist

Lyt til podcasten på Spotify

Nicher & Threads

Der skal nørdes igennem når vi skal snakke om, hvordan du får succes på TikTok og rammer din målgruppe ved at tappe ind i nicher. Vi byder et nyt medie velkommen, -Elon Musk's nyeste hovedpine: Threads by Instagram.

Lyt til episodenArrowRight

Hooks & nedrykninger

Hvilke hooks fanger de bedste fisk? I denne omgang lærer vi dig, hvordan du bliver en “master hooker” ved at lave hooks til dit videoindhold. Mathias har noget klogt at sige om nedrykning, - både i algoritmen og i fodbold.

Vi skal omkring alle de store og små følelser, dit indhold potentielt vækker eller slukker, hos din målgruppe.

Lyt til episodenArrowRight

Bløde KPI'er

I denne omgang handler det om hvordan du generer fedt og varieret indhold til dine sociale medier UDEN at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang. Vi giver dig en masse gode værktøjer, og lærer dig flotte begreber som: "content søjler" og "bløde KPI'er".

Derudover udlodder vi i hver episode en "SoMe award", til det bedste stykke content vi har fundet på det store internet.

Lyt til episodenArrowRight

Barbenheimer, AI & planlægning

I dette højaktuelle afsnit af "En lille podcast" skal det handle om noget af det der fylder allermest for tiden. Barbie, Oppenheimer og robotterne der måske, måske ikke, kommer og tager vores jobs. Vi skal tale om AI og hvordan du kan bruge det til din fordel. Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du bedst kan planlægge dit indhold.

Lyt til episodenArrowRight


Små Film er et content bureau med speciale i filmproduktion. Vi holder til i Spinderihallerne i Vejle.

Kontakt

+45 31 66 10 05
[email protected]

CVR 42919993
DK 7100 Vejle
Spinderigade 11 G09

Bliv klogere på content marketing

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev